Kosaram 0 .-Ft
0
Fizetés
1.- Banki előre utalás illetve otthonában a futárnak fizetve utánvéttel.
2.- Bankkártyás előre fizetés SimplePay-en keresztül. Amint megérkezik bankszámlánkra az összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel.
3.- Fizetés PayPal-al. Egyszerűen és biztonságosan fizethet PayPal rendszeren keresztül.
4.- Előre utalás. A vásárló a visszaigazoló e-mailben megtalálja a cégünk bankszámla számát, ahová átutalhatja a megjelenített vételárat illetve ezt a bankba való befizetéssel is megteheti.
5.- Utánvét. A vásárló a megrendelt terméket a futárnak a megjelölt postázási címen átvételkor fizeti.

Szállítás
GLS futárszolgálat
A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik.
Kiszállításra munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között, van lehetőség.
Megadhatja a munkahelyének címét is, ha hétköznap nem tartózkodik a regisztráció során megadott címen. A futár kézbesítés előtt telefonon értesíti a címzettet a csomag érkezéséról. Ha a futár a megadott címen nem talál senkit egy újabb időpontban megkísérli a kiszállítást. A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.
Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!
Szállítási határidő (10-12 nap)
A Szolgáltató - eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.