• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
0Ft

100% Aloe Vera Gél

Információ: Vásárolj 100% Aloe Vera Gélt kiváló áron! Mindannyian tudjuk, hogy lágyító, gyógyító és nyugtató hatása van az aloe veranak a bőrön. A 100% Aloe Vera gél ideális napégés...
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség
block Nincs készleten

Primizima

Vásárolj 100% Aloe Vera Gélt kiváló áron! Mindannyian tudjuk, hogy lágyító, gyógyító és nyugtató hatása van az aloe veranak a bőrön. A 100% Aloe Vera gél ideális napégés kezelésére és nyugtatja a bőrt allergia, hajszálértágulatok és arcvörösödés esetén. 100% Aloe Vera gél tökéletes lézer kezelés, elektomos vagy gyantás szőrtelenítés előtt vagy után, mint kontakt gél, bármilyen alkalmazásra.

Használati mód: Alkalmazd a 100% Aloe Vera gélt a nap bármely szakában lágy bemaszírozással, mindaddig míg a gél teljesen fel nem szívódik. Amikor maszknak használod, tegyél megfelelő mennyiséget az arcodra és a nyakadra, majd hagyd rajta 15-20 percig. Aztán dörzsöld be óvatos maszírozással és távolítsd el a fölösleges krémet, ha szükséges. Kontakt gélkénti használat esetén, tegyél gélt a bőröd és a használni kívánt eszköz közé. Kozmetikum külső használatra. Állatokon nem lett tesztelve. Tartsd távol a gyermekektől. Tartalom: 500ml.

Szintén Kedvelheted...

navigation