• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
0Ft

3 az 1 ben Sit Cool | Összecsukható Szék, Hűtőtáskáka és Hátizsák

Információ: Vásárolj 3 az -ben Sit Coolt | Összecsukható széket, hűtőtáskát és hátizsákot kiváló áron! Amikor a tengerparton fekszel, gyakran hallod "egy sör-egy Euró. Többször elhangzik ez...
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség
block Különböző opciók szerint elérhető termék

InnovaGoods

Vásárolj 3 az -ben Sit Coolt | Összecsukható széket, hűtőtáskát és hátizsákot kiváló áron! Amikor a tengerparton fekszel, gyakran hallod "egy sör-egy EuróTöbbször elhangzik ez egymás után...de te túl fáradt vagy ahhoz, hogy kivegyél egy pénzérmét és vegyél egy sört.  

És amikor az árus elmegy, haldoklasz a szomjúságtól, és túl késő van ahhoz, hogy rendelj egy italt. Aztán körül nézel, és meglátsz egy halom embert, hűtőtáskával, és máris sárgulsz az irigységtől.  Aztán pedig ezt mondod magadnak: 'Legközelebb felkészültebb leszek!'

Ez az a pillant, amikor színre lép az online üzlet, elhozva neked a legújabb eszközöket. Bemutatjuk a 3 az 1-ben Sit Cool-t! A 3 az 1-ben Sit Cool egy divatos összecsukható szék, mely hűtőtáskaként és hátizsákként is használható. A 3 az 1-ben Sit Cool ideális kirándulásokhoz, kempingezésre, strandra, uszodába, stb.

A 3 az 1-ben Sit Cool ellenálló fém szerkezetű, párnázott üléssel. A 3 az 1-ben Sit Cool a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja, és kis helyet foglal. A 3 az 1-ben Sit Cool 40cm magas.

A hűtőtáska lehetővé teszi, hogy italos dobozaid órákig hidegek legyenek. A 3 az 1-ben Sit Coolban 18 italos doboz,  vagy több 1.5 l / 2 l-es palack tárolására alkalmas. Ezen kívül a hátizsák két extra zsebbel rendelkezik, melyek tökéletesek a kártyák és a pénz, vagy egyéb eszközök, mint például a mobiltelefon, tablet, vagy akár kisebb magazinok tárolására.

A 3 az 1-ben Sit Cool szállítása nagyon egyszerű. A 3 az 1-ben Sit Coolt hátizsákként is használhatod. A 3 az 1-ben Sit Cool két párnázott pántja segítségével a hátadon is viheted, vagy a kezedben is foghatod kis fülének köszönhetően.

 www.sitcool.com

 

Szintén Kedvelheted...

navigation