• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
1Ft

Speed Unlimited Energia Ital

Információ: Vásárolj Speed Unlimited energiaitalt kiváló áron! A Speed 25 %-kal növeli a fizikai ellenállóképességet, elősegíti a gyors regenerálódást, aktiválja a test és a lelket is....
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség

Vásárolj Speed Unlimited energiaitalt kiváló áron! A Speed 25 %-kal növeli a fizikai ellenállóképességet, elősegíti a gyors regenerálódást, aktiválja a test és a lelket is. Megszabadítja a szervezetet a a dohányzás és az alkohol fogyasztás okozta méreganyagoktól. Stimulálja a keringési és az idegrendszert. Természetes koffein összetevőjének köszönhetően felpergető hatása van, mely mintegy anyagcsereként működve sokkal hatékonyabb, és egészségesebb, mint a kávé vagy a kóla.

Tartalma:

Energiaérték / energia: szacharóz és glükóz formájában szénhidrátokból származik, amely a legjobb energiaforrás a fizikai erőfeszítésekhez. A cukor ezen egyszerű formái azonnal  metabolizálódnak.
Taurin: a méregtelenítő hatás neurotranszmittere, hogy erősíti a szív- és érrendszert,esszenciális aminosavként mőködve, segíti az izmoknak visszanyerni az elvesztett energiát.
Koffein: mentális stimuláns, amely csökkenti az álmosságot és a fáradtságérzést. Értágító hatású, aktiválja az idegrendszert. Elősegíti az adrenalin termelést, ily módon segíti segít a zsírt és a glikogén elégetését, és felszabadítja az energiát.
Cartamus kivonat: természetes élelmiszer színezőanyag és ízesítő.
Vitaminok a B csoportból: megkönnyíti a szénhidrátok glükózzá alakítástá, amelyet eléget az energia előállításhoz és segít asszimilálni az alkoholt, elkerülve ezzel a másnaposság érzését és fenntartva a fizikai és szellemi ellenállást.
A C-vitamin, kalcium pantotenát és a biotin, valamint a szénsav gáz, kiegészítik az ital összetételét.

www.speed-unlimited.com.arSzintén Kedvelheted...

navigation