Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a Bonito.hu webáruházban. Nálunk meg fogod találni amit keresel!

Ezt minden álszerénység nélkül állítjuk, hiszen több mint 20.000 féle termék közül válogathatsz nálunk kedvedre. Naponta érdemes hozzánk visszanézni, mert az ÚJDONSÁGOK menüpont alatt minden nap valami új termékkel fogsz találkozni.

Ha kozmetikumot keresel, vagy a telefonodhoz valami kütyüt, esetleg házi kedvencednek szeretnél egyedi dolgot rendelni, akkor itt meg fogod találni.

Ha éppen egy termékből nincs készleten (ezt a rendszer mindig percre pontosan mutatja) érdemes a termék oldalán levő értesítés gombra kattintani, mert emailben értesítünk, amint ismét kapható lesz a termék.

Nálunk érdemes regisztrálnod, mert egyedi akciókkal várunk, KUPONKÓDOKKAL ingyenes szállítási akcióinkhoz, de akár át is tudod tekinteni rendeléseidet.

Termékeink jelentős része spanyol partnerünktől kerül beszerzésre. Minden terméknél megválaszthatod, hogy akár a nagykereskedelmi raktárból közvetlen rendelheted meg csomagodat és akár 24 órán belül eljuttatjuk neked. Ez előnyös lehet ha elfelejtkeztél valaki szülinapjáról és gyorsan kell valami szuper dolgot rendelni neki. Ha pedig ráér rendelésed, választhatod a gazdaságos kiszállítást is, ami kedvező áron áll rendelkezésre.

Ha kérdésed vagy észrevételed van egy termékről írj nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk. 

navigation