• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
17Ft

Slag Magasnyomású Vízzel

Információ: Vásárolj Slagot Magasnyomású Vízzel kiváló áron! Nyomópisztoly autó tisztítására, ablakokra, falakra és egyéb kerti tevékenységekre, virágokat locsolni, stb. Amikor elhelyezed a...
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség
block Nincs készleten

InnovaGoods

Vásárolj Slagot Magasnyomású Vízzel kiváló áron! Nyomópisztoly autó tisztítására, ablakokra, falakra és egyéb kerti tevékenységekre, virágokat locsolni, stb. Amikor elhelyezed a Szórópisztolyos Slagot a kerti tömlődön, ez a nyomással teli pisztoly hatékonyan elkezd mosni. 

Rakj tisztítószert vagy szappant a készülék tartályába! A forgó csőnek köszönhetően a teleszkópos fegyver 8 különböző konfigurációval rendelkezik.

Ha keresel egy tömlőt a slagodhoz, a ház körüli munkákhoz, a ház takarításához, akkor a Slag Magasnyomású Vízzel a legjobb megoldás! Ez jobban működik, nehezebb tömlőkkel, mint a spirál tömlő, és nem igényel villamos energiát vagy motort.

A Slag Magasnyomású Vízzel 8 pozícióba állítható: nagynyomású vízsugár, precíziós patak, köd hatása, eső hatás, szög spray, vízszintes spray, függőleges spray és párásító. 40,5 cm hosszú.

www.waterbulletcannon.com

Szintén Kedvelheted...

navigation