• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
64Ft

Just Up Gym Mellkas Expander Felfüggesztéses Edzésrendszerhez

Információ: Vásárolj  Just Up Gym Expandert kiváló áron! Az otthoni edzés és fitnesz legújabb divatját mutatjuk be neked. A forradalmi felfüggesztéses edzésrendszert  az amerikai hadsereg...
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség

InnovaGoods

Vásárolj  Just Up Gym Expandert kiváló áron! Az otthoni edzés és fitnesz legújabb divatját mutatjuk be neked. A forradalmi felfüggesztéses edzésrendszert  az amerikai hadsereg (Haditengerészet) fejlesztette ki. A módszer sokkal előnyösebb, mint az egyszerű, hagyományos erőfejlesztő edzés. Miért? Mert a felfüggesztéses edzésrendszer hatékonyan fejleszti a funkcionális erőnlétet, miközben fokozza a test törzsizmainak hajlékonyságát, ráadásul javítja az egyensúlyt és az általános stabilitást is, ezért sokkal előnyösebb mint bármilyen fitnesz vagy napi rutin tevékenység. 

A Just Up Gym expanderrel végzett gyakorlatok az USA elit katonai egységeinek preferált funkcionáli edzésrendszerévé vált. A felfüggesztéses edzés egyetlen eszközeként a Just Up Gymet hatékonysága és sokoldalúsága az Amarikai Egyesült Államok legjelentősebb sportcsapatainak, mint az Amerikai Futball Liga, a Nemzeti Baseball Szövetség, a Nemzeti Hoki Liga és a Baseball Ligák edzéseinek legfontosabb részévé tette manapság. A Just Up Gym szintén tökéletes megoldás fitnesz klubok és sportlétesítmények számára, ahol a felfüggesztéses edzésrendszer a csoportos órák részét képezi.

A Just Up Gym-et úgy tervezték, hogy az egyensúlyát biztosító  huroknak, a két kemény gumiból készült, ergonomikus kialakítású fogónak köszönhetően hosszú életteartamú és ellenálló legyen, és nagyonn kényelmet szolgáltasson az edzés alatt. A Just Up Gym tartalmaz egy használati utasítást képes gyakorlatokkal és egy szállító táskát is.

www.justupgym.com

 


Szintén Kedvelheted...

navigation