• Új
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Bruttó ár
28Ft

Kígyóméreg szérum 30ml

Információ: Vásárolj 30ml-es Kígyóméreg szérumot kiváló áron! A Kígyóméreg szérum egy kitűnő kozmetikum a ráncok csökkentésére és eltávolítására, illetve vonalaid finomítására....
  • 10-14 napos kiszállítási idő 10-14 napos kiszállítási idő
  • Nyomkövetéses Szállítás Nyomkövetéses Szállítás
  • 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS 100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS
  • 1 ÉV GARANCIA 1 ÉV GARANCIA
Mennyiség

Primizima

Vásárolj 30ml-es Kígyóméreg szérumot kiváló áron! Kígyóméreg szérum egy kitűnő kozmetikum a ráncok csökkentésére és eltávolítására, illetve vonalaid finomítására. A Kígyóméreg szérum a méreg izmokra gyakorolt nyugtató hatásán alapszik. A kígyók vadászatra, és zsákmányaik megbénítására használják. Ezzel ellentétben a Kígyóméreg szérum nem fogja megbénítani az izmaidat - hanem szabályozni fogja arcizmaid összehúzódásait annak érdekében, hogy csökkentse ráncaidat és fimomítsa vonalaidat.

Kígyóméreg szérum forradalmasította a kozmetikumokat. Hatalmas siker volt az USA-ban, ahol milliónyit adtak el belőle, és rengeteg filmsztár is elismerte, hogy használja. A Kígyóméreg szérumnak azonnali pezsdítő hatása van, és most más Európában is kapható!

Kígyóméreg szérum tartalmaz aloe verát, csipkebogyó olajat, oliva oljat, és szkvalén vajat, amelyek tovább erősítik fiatalító hatását. A Kígyóméreg szérumot csökkenti és eltünteti a ráncokat, valamint finomítja vonalaidat az arcodon és a nyakadon. Kígyóméreg szérumot Spanyolországban készítik.

A legjobb öregedés elleni krémeket kínáljuk neked kiváló áron!

Szintén Kedvelheted...

navigation